Hej Alle
 
Så er alpen endelig blevet malet færdig og samlet.
 
Jeg mangler nu kun staferingerne, et nyt højere styr, få monteret styrdæmperne i den og få sat mit nye kåbeglas på den.
 

 

 

 

 

Hvad er der så blevet gjort?:
 
Motorcyklen er blevet malet ved en maler i Randers. Farven er JAGUAR RACING GREEN den har den specille egenskab at den næsten kan se sort ud i skyet vejr, mens den smukke grønne farve toner frem i solskin. I denne pris skal der lige nævnes at der er blevet lavet plasticdele med glasfiber og spartlet buler ud i tanken. Skiftet olie samt oliefilter.
 
Alle sorte ståldele (styrtbøjler, taskeholder, bagabærer, styrvægte) er blevet sandblæst, metaliseret samt industrilakeret med sort højglansmailng.
 
Der er monteret nye dæk, nye slanger, der er monteret varme håndtag, jeg mangler som sagt det nye kåbeglas´.
 
Hvad kostede det så at renovere TransAlpen?:
 
Maling 2200,- swåt!  ( -de sorte metaldele)
Maling af sorte dele 2 ks. øl 120,-
Varmehåndtag 420,-
Givi højt kåbeglas 585,-
Kåbeglasholdere 130,- for 9 stk så har lidt i reserve
Dæk, fordæk bagdæk ca 1200,-
Slanger  ca 120,-
Olie + filter ca. 375,-
Tankpad 50,-
Nyt styr 395,- (det gamle var blevet bøjet i et styrt)
Staferinger kommer til at koste ca. 500,-
 
Ialt ca. 6095,- Ret billigt synes jeg selv, set i betragtning af, at jeg har bygget et vrag op, som har været med i 3 ret alvorlig styrt, bl.a. hvor jeg har brækket kraveben fået nakkeskader og generelt reduceret transalpens generelle udsene til noget som som formenteligt var en rat-bike værdigt ;)
 
Men se selv vedlagt billeder, og vurder selv hvad i synes, skriv gerne tilbage med en kommentar, desuden skal jeg nok vedlægge et billede af det færdige resultat når den står helt færdig med staferinger og det hele;) Desuden har jeg skiftet min ProDuro potte midlertidligt ud med min gamle standardpotte da jeg kører til Nordkapp til Juni, og synes lige jeg vil køre lidt med den gamle kedlig potte her i foråret, men når jeg kommer hjem skal produropotten naturligvis på igen.

 

 

 

 

Desuden har jeg skiftet tilbage til det gamle luftfilter igen, da Uffe Bruhn og jeg fandt ud af, at en KN filter ikke fungere særlig godt med en standart potte ;)

 

MVH Søren