VIM19 i Pinsen, 2.-5. Juni, på Gotland i Sverige.

Hvad man skal huske eller tage højde for til turen, eller et forslag til en tur.
Besvar
Brugeravatar
Bønne
Indlæg: 683
Tilmeldt: 26. maj 2009, 13:54

VIM19 i Pinsen, 2.-5. Juni, på Gotland i Sverige.

Indlæg af Bønne » 27. apr 2017, 20:08

Hej HARK´ere :!:

Så er bookingsiden til VIM19 på Gotland endelig oppe at køre. Det har trukket lidt ud i år grundet forskellige omstændigheder.
I modsætning til tidligere år må hver især bestille overnatning selv (hytte/camping), direkte ved Sudersand Resort på Gotland, som er stedet hvor det bliver holdt. Deltagerafgiften som inkluderer 3 x morgenmad (lørdag, søndag og mandag), 1 x BBQ (fredag), og 2 x aftensbuffet (lørdag og søndag), poloshirt og deltagerbevis bestilles via træffets hjemmeside, http://www.vim19.com, som vanligt. Her findes også alle nødvendige oplysninger ang. træffet. "Den hårde kerne" vil, som sædvanlig, møde op én dag på forhånd, altså torsdag :lol: .

For nye deltagere:
Deltagere skal være registreret på det internationale forum for Varadero, Crosstourer og CRF 1000 Africa Twin: http://honda-adventure-riders.com

For at få adgang til hjemmesiden til VIM19, skal der sendes en mail til admin@vim19.com, hvor man beder om brugernavn og password. Ens profilnavn på det internationale forum skal opgives.

Når man har fået brugernavn og password, logger man sig ind på http://vim19.com. Her registrerer man sig med navn, profilnavn, størrelse på poloshirts for fører og evt. passager, etc. Man finder også link til booking af overnatning, færger samt bestilling af måltider, deltagerbevis og poloshirt.

Det er et krav for deltagelse at man registrerer sig og betaler for fælles måltider og poloshirt. Betalingen foregår via PayPal (foretrækkes), alternativt via bankoverførsel.

Sidste frist for tilmelding er 11. Maj og 12. Maj for betaling, herefter lukkes der for tilmelding :!:

Her er en god anledning til at møde ligesindede; nuværende og tidligere ejere af Varadero, Crosstourer og CRF 1000, både fra Europa, men også fra ude i verden (pt. er der tilmeldt én fra New Zealand og én fra Israel :lol: ), og i år er der jo ikke så langt for os her i Danmark.

Som det fremgår af navnet er det 19. gang træffet bliver holdt og den kvikke læser vil derfor nok kunne regne ud at det så er 20 års jubilæum næste år. Træffet holdes jo i et nyt land hvert år og i anledning af 20 års jubilæet, blev det besluttet at dette skulle afholdes i Andorra, så der er noget at se frem til i Pinsen 2018.

Selv planlægger jeg at køre onsdag den 31. Maj til VMCK´s MC-Camping i Bankeryd ved Jönköbing og tage en overnatning dér for næste morgen at fortsætte til Nynäshamn og tage færgen kl. 11:25 til Visby, Gotland.
5. Juni, hvor træffet slutter efter morgenmaden, tager jeg færgen Visby - Oskarshamn kl. 16:50 og kører igen til Bankeryd og VMCK´s MC-Camp, inden jeg fortsætter tirsdag... måske først onsdag :lol: .

Håber vi ses på Gotland :!: :beer:
Bønne

Plan your ride. Ride your plan.

Brugeravatar
Bønne
Indlæg: 683
Tilmeldt: 26. maj 2009, 13:54

Re: VIM19 i Pinsen, 2.-5. Juni, på Gotland i Sverige.

Indlæg af Bønne » 08. jun 2017, 21:01

Her er et link til billeder fra turen/træffet, så kan i se hvad i gik glip af :lol:

Vi var to danskere, Ole Stubager (medlem her på foraet), og undertegnede, og ialt, så vidt jeg husker, 39 deltagere.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... a34dcf472e

Som skrevet før vil det næste træf, VIM 20, foregå i Andorra i Pinsen 2018, ses vi der :?:
Bønne

Plan your ride. Ride your plan.

Besvar