
Generalforsamling 2012.
Re: Generalforsamling 2012.
Alkoholprocenten i den altervin må have været overordentlig høj. 

Erfaren arbejdsmarkedspensionist, og lalleglad Honda NC750XAD chauffør.
Efter egen vurdering - verdens eneste normale person ;-)
Efter egen vurdering - verdens eneste normale person ;-)
Re: Generalforsamling 2012.
Hej
Jeg deltager også i hele arrangementet.
Bedste hilsner
YETI
Jeg deltager også i hele arrangementet.
Bedste hilsner
YETI
Re: Generalforsamling 2012.
Dejligt med den fine tilslutning.
Tryksen, du er mere end velkommen til at tage lidt "Mexican style food" med.
Der er plads til sheltere, telt, og sikkert også plads indendørs til de der ønsker det.
Kun de sejeste sover på MCén
Tryksen, du er mere end velkommen til at tage lidt "Mexican style food" med.
Der er plads til sheltere, telt, og sikkert også plads indendørs til de der ønsker det.
Kun de sejeste sover på MCén

"Be youself - everyone else is taken"
Peter AT
Peter AT
Re: Generalforsamling 2012.
Jamen Peter, deri har du fuldstændig ret



Bønne
Plan your ride. Ride your plan.
Plan your ride. Ride your plan.
Re: Generalforsamling 2012.
Hva med dig L'eChef (læs Iver). Har du set at det er godkendt at jeg tager lige Mixicanos food med.... er køkkenchefen ok med det og skal jeg tage specielle hensyn 

Re: Generalforsamling 2012.
Hey Tryksen.
Det er helt fint med mig, der er ingen problem i det, jeg har på ingen måde monopol på madlavningen
At jeg har mad som hobby og godt kan lide at have lidt godt med, skal jo ikke ligge jer andre til last
Så der er frit "slaw" i bolledejen for nu at holde os i mad terminologien........
Mvh Iver.
Det er helt fint med mig, der er ingen problem i det, jeg har på ingen måde monopol på madlavningen


Mvh Iver.
Fuck Chrome.
HARK Rules
HARK Rules
Re: Generalforsamling 2012.
Bonjour Moisur Iver og Peter AT
Har jo ikke været med før.... hvor, hvad etc. kan der laves mad på, ved i det? Har i en go pande eller andet køkkengrej der kan bruges (jeg har to brændere). Har ikke meget forstand på det med mad og efter den menu der var til forårs shelter, så kan alt andet jo nærmest kun falde igennem
Jeg regner med at tage pandekager, jalapenos, diverse dip - gaucamole, slasa hot, salsa mild, oksekød og noget marineret kylling med - er der så nogen der er mand for salat, gulerødder, tomat og cremefraise.
Ved ikke om der er nogen der har andet med, så det jeg tager med, er et supplo til noget andet!!!! Har du styr på det AT?
Hva med dig Trapper - du efterlyste noget grevefedt. Er det til mellemmadder eller er der en større plan? (hvormeget?)
Har jo ikke været med før.... hvor, hvad etc. kan der laves mad på, ved i det? Har i en go pande eller andet køkkengrej der kan bruges (jeg har to brændere). Har ikke meget forstand på det med mad og efter den menu der var til forårs shelter, så kan alt andet jo nærmest kun falde igennem

Jeg regner med at tage pandekager, jalapenos, diverse dip - gaucamole, slasa hot, salsa mild, oksekød og noget marineret kylling med - er der så nogen der er mand for salat, gulerødder, tomat og cremefraise.
Ved ikke om der er nogen der har andet med, så det jeg tager med, er et supplo til noget andet!!!! Har du styr på det AT?
Hva med dig Trapper - du efterlyste noget grevefedt. Er det til mellemmadder eller er der en større plan? (hvormeget?)
Re: Generalforsamling 2012.
Jeps Tryksen...
Jeg har styr på det... sammen med alle de andre der deltager..
Vi plejer, i fællesskab, at få kreeret nogle ret solide måltider. Oftest er det over bål, men Trangia kan selvfølgelig også bruges.
Gryder, potter, pander osv. skaffer vi på dagen. Det er planen at vi på vores vej mod Hald, handler ind hvad vi mangler... Så det...
Jeg søger for at vejret bliver ok, og resten deles vi om
HugOgDask
Jeg har styr på det... sammen med alle de andre der deltager..
Vi plejer, i fællesskab, at få kreeret nogle ret solide måltider. Oftest er det over bål, men Trangia kan selvfølgelig også bruges.
Gryder, potter, pander osv. skaffer vi på dagen. Det er planen at vi på vores vej mod Hald, handler ind hvad vi mangler... Så det...
Jeg søger for at vejret bliver ok, og resten deles vi om

HugOgDask
"Be youself - everyone else is taken"
Peter AT
Peter AT
Re: Generalforsamling 2012.
Halløj Peter AT
Lyder super fedt. Jeg smider lidt guf i de nye kasser og så ser vi hvad tiden bringer!
Ses
Lyder super fedt. Jeg smider lidt guf i de nye kasser og så ser vi hvad tiden bringer!
Ses
- Lasse Pedersen
- Indlæg: 719
- Tilmeldt: 20. apr 2009, 11:09
- Geografisk sted: Brøndby
Re: Generalforsamling 2012.
Goddav Tryksen
Har du ikke været med ? Hvem var det så ved forårs shelter turen
Jeg har stegt sild og lagt ((håber jeg)har ikke smagt endnu) i god eddike, har lidt anden sild med samt rugbrød, det er til dette brød grevefedtet skal bruges
Og det er tiltænkt som lidt frokost eller hedder det ikke en starter
Med hensyn til mad, god mad er god mad ! om det er frikadeller eller
det kommer ud på et!!!!!!!!!!!!!!
Jeg har lovet at have lidt med til morgen mad søndag morgen! til det har jeg tænkt (ja ja det kan jeg godt)
en lille specialitet jeg har lært på Thule og det plejer at lykkes, hvis ikke kan vi jo håbe der er brød tilbage fra lørdagen eller at Brugsen i Vivild har åben
Vi ses lige pludselig i HARK

Har du ikke været med ? Hvem var det så ved forårs shelter turen

Jeg har stegt sild og lagt ((håber jeg)har ikke smagt endnu) i god eddike, har lidt anden sild med samt rugbrød, det er til dette brød grevefedtet skal bruges


Med hensyn til mad, god mad er god mad ! om det er frikadeller eller


Jeg har lovet at have lidt med til morgen mad søndag morgen! til det har jeg tænkt (ja ja det kan jeg godt)


Vi ses lige pludselig i HARK

Hilsen Lasse (Trapper)
Brøndby
Transalp RD11 06 sort. 202.000. km. 102.Færger.
BSA B 40 WD. 67.
Sidecar cross is for men! Transalp is for an old man!!
Man ved aldrig hvornår man ser en sort Transalp
Brøndby
Transalp RD11 06 sort. 202.000. km. 102.Færger.
BSA B 40 WD. 67.
Sidecar cross is for men! Transalp is for an old man!!
Man ved aldrig hvornår man ser en sort Transalp
Re: Generalforsamling 2012.
Halløj Trapper
Jo jo på shelterturen, men ikke til generalforsamlingen
Jeg tager lidt fedt med til de dersens fisk - det lyder super dejligt.

Jo jo på shelterturen, men ikke til generalforsamlingen

Jeg tager lidt fedt med til de dersens fisk - det lyder super dejligt.


Re: Generalforsamling 2012.

Sidste nyt om generalforsamlingen...
Jeg har været hos ProBike i dag, for lige at koordinere nogle detaljer.
Honda Danmark har lovet at den nye CrossTourer vil være tilstede på lørdag. Desværre er der ikke mulighed for prøvekøre den. Det er importørens beslutning.
CrossRunneren og et par andre Hondaér har ProBike selv stillet til rådighed, så der er lidt at kigge, røre og køre på. Probike sørger ligeledes for lidt sodavand og en enkelt øl, hvis nogen har lyst til det. Klubben skaffer lidt franskbrød med pålæg og selvfølgelig kaffe...
Ser frem til en hyggelig dag.. (Og måske tar vi aftenen og natten med

HugOgDask
Peter AT
"Be youself - everyone else is taken"
Peter AT
Peter AT
Re: Generalforsamling 2012.
Det lyder supergodt Peter
Men lige en strøtanke
Ikke at jeg er den store kagespiser, men skulle jeg bage en kringle til morgenbrødet hvis andre blev lækkersultne
Det hører sig jo også til generalforsamlingen at få lidt kage, så om ikke andet så for traditionens skyld
Mvh Iver.

Men lige en strøtanke




Mvh Iver.
Fuck Chrome.
HARK Rules
HARK Rules
Re: Generalforsamling 2012.
Kage Iver...
Jo, for den da..
Dit bagværk plejer altid at være en succes, så du skal endelig ikke holde dig tilbage..
Selvom vi efterhånden er ved at være en klub hvor medlemmerne kommer temmelig meget rundt i verden på deres MCér, tror jeg også vi er ved at være kendte på vores holdning til seriøs mad.
Altså masser af fløde, sukker og kød i mængder og kvalitet der er på niveau med de bedste Gourmet Restauranter...

Jo, for den da..
Dit bagværk plejer altid at være en succes, så du skal endelig ikke holde dig tilbage..
Selvom vi efterhånden er ved at være en klub hvor medlemmerne kommer temmelig meget rundt i verden på deres MCér, tror jeg også vi er ved at være kendte på vores holdning til seriøs mad.
Altså masser af fløde, sukker og kød i mængder og kvalitet der er på niveau med de bedste Gourmet Restauranter...

"Be youself - everyone else is taken"
Peter AT
Peter AT